Vildtkokkens redskaber

Alle jægere og madinteresseret der får vildt med i køkknet har behov for specialredskaber. Dem finder du her.

Viser alle 2 resultater

Vis filtre
fasan
Luk

DET’ HELT VILDT – Fasan

DKK298.00
En kogebog kun med fasan og nummer to i serien om dansk vildt. Kogebogen beskriver håndtering efter skuddet, i køkkenet, tilberedningen og rigtig mange retter med fasan. Derudover får du gode grundopskrifter på hvordan du undgår at servere tør fasan.   Læs anmeldelse af bogen: Læs her >>
Luk

DET’ HELT VILDT – Rådyr

DKK298.00
DET' HELT VILDT – Rådyr af Christian Ramsgaard & Erik Schwærter A5 Forlag

En kogebog - kun med Råvildt

Endelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering i køkkenet, udskæring og tilberedning beskrives så alle, både jægere og vildtelskere, får den perfekte middag til hverdagsmad og til den festlige vildtmiddag.

Forordet er skrevet af tidligere miljøminister Esben Lunde Larsen.