Vildtkokkens redskaber
Alle jægere og madinteresseret der får vildt med i køkknet har behov for specialredskaber. Dem finder du her.
DET’ HELT VILDT – Fasan

DET’ HELT VILDT – Rådyr
En kogebog - kun med Råvildt
Endelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering i køkkenet, udskæring og tilberedning beskrives så alle, både jægere og vildtelskere, får den perfekte middag til hverdagsmad og til den festlige vildtmiddag.
Forordet er skrevet af tidligere miljøminister Esben Lunde Larsen.PALMER i HAVEN
En håndbog om palmer i det nordiske klima, med gode beskrivelser af palmer og kuldetålende palmearter. Bogen fortæller historien om en dansk palme fra spiring til 4 meter høj, og historien om Danmarks eneste forsøgsstation for palmedyrkning på friland. Håndbogen gennemgår emner som spiring, plantning af egne eller importerede palmer, og om hvordan jordbund, vanding, gødskning og vinterforanstaltninger kan optimeres. I bogen møder du andre palmedyrkere, og deres erfaringer fra hele landet, og der fortælles om eksotiske haver, klima og fremtiden. UDKOMMER 7. juli 2022