Vildtkokkens redskaber
Alle jægere og madinteresseret der får vildt med i køkknet har behov for specialredskaber. Dem finder du her.
DET´HELT VILDT – Vildsvin
I den tredje kogebog i serien ’DET HELT VILDT’ går vi i kødet på vildsvinet. Alle opskrifter i denne kogebog handler kun om vildsvin og om de mange tilberedningsmuligheder, når vildsvinet kommer i køkkenet.
"DET HELT VILDT - Vildsvin" er en kogebog, der er uundværlig for jægeren eller dem, der ønsker at prøve vildsvin. Bogen indeholder ikke kun opskrifter på vildsvin, men også en guide til håndtering af kødet fra skuddet er faldet til dyret er brækket og parteret. Bogen er sorteret efter den enkelte udskæring på dyret, og indeholder opskrifter på vildsvin-pancetta, øl braiseret vildsvinekølle og eisbein mit sauerkraut. Bogen beskriver også trikiner i indledningen. Bogen afsluttes med et afsnit om tilbehør, en ordliste samt et register. Mange af opskrifterne er nemme at gå til og kræver ikke specielle ingredienser, og specielt afsnittet om udskæring indeholder meget nyttig viden. Derudover er opskrifterne drysset med kreativitet, så det ikke er kun klassikere med vildsvin. Så hvis du er jæger eller ønsker at prøve vildsvin, er "DET HELT VILDT - Vildsvin" den ultimative kogebog for dig. Den giver dig alt hvad du behøver for at skabe lækre og unikke retter med vildsvinet, samt den nødvendige viden om håndtering af kødet. Digital udgave eller kapitler kan købes på kiibee.dkDET’ HELT VILDT – Fasan
DET’ HELT VILDT – Rådyr
En kogebog - kun med Råvildt
Endelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering i køkkenet, udskæring og tilberedning beskrives så alle, både jægere og vildtelskere, får den perfekte middag til hverdagsmad og til den festlige vildtmiddag.
Køb og download bogen fra kiibee.dk Forordet er skrevet af tidligere miljøminister Esben Lunde Larsen.PALMER i HAVEN
En håndbog om palmer i det nordiske klima, med gode beskrivelser af palmer og kuldetålende palmearter. Bogen fortæller historien om en dansk palme fra spiring til 4 meter høj, og historien om Danmarks eneste forsøgsstation for palmedyrkning på friland. Håndbogen gennemgår emner som spiring, plantning af egne eller importerede palmer, og om hvordan jordbund, vanding, gødskning og vinterforanstaltninger kan optimeres. I bogen møder du andre palmedyrkere, og deres erfaringer fra hele landet, og der fortælles om eksotiske haver, klima og fremtiden. UDKOMMER 7. juli 2022