Vildtkokkens redskaber

Alle jægere og madinteresseret der får vildt med i køkknet har behov for specialredskaber. Dem finder du her.

Viser alle 3 resultater

Vis filtre
fasan
Luk

DET’ HELT VILDT – Fasan

DKK298.00
En kogebog kun med fasan og nummer to i serien om dansk vildt. Kogebogen beskriver håndtering efter skuddet, i køkkenet, tilberedningen og rigtig mange retter med fasan. Derudover får du gode grundopskrifter på hvordan du undgår at servere tør fasan.   Læs anmeldelse af bogen: Læs her >>
Luk

DET’ HELT VILDT – Rådyr

DKK298.00
DET' HELT VILDT – Rådyr af Christian Ramsgaard & Erik Schwærter A5 Forlag

En kogebog - kun med Råvildt

Endelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering i køkkenet, udskæring og tilberedning beskrives så alle, både jægere og vildtelskere, får den perfekte middag til hverdagsmad og til den festlige vildtmiddag.

Forordet er skrevet af tidligere miljøminister Esben Lunde Larsen.
Luk

Plakat med vildt knive i køkkenet

DKK300.00
Flot plakat med alle de vigtige knive for en jæger. Plakaten er velegnet til køkkenet, for alle knive har en kort beskrivelse af hvad der netop gør den kniv særlig for jægeren eller kokken der får vildt i køkkenet. Plakaten er i B2 format (70x50 cm) uindrammet. Andre formater kan bestilles mod tillæg.